WILPALA - A BÁTOR KIS VARÁZSLÓ [2014] [Teljes Film Magyarul] [Teljes Családi / Gyerekeknek Film]

7 Vizionari
Published
WILPALA - A BÁTOR KIS VARÁZSLÓ / AMAZING WIPLALA

A Blom család legkisebbik tagja, a kilencéves Johannes nem éppen könnyű időszakon megy keresztül. Édesanyját nemrég vesztette el, apja éjjel-nappal csak dolgozik, és kamaszodó nővérével is nehezen találja a közös hangot. Egyik este aztán Johannes egy parányi, manószerű lényre bukkan konyhaszekrényükben. Az új jövevény Viplala, aki varázsolni, vagy ahogy az ő nyelvén mondják, pittyenteni is tud. A bonyodalmak csak akkor kezdődnek, amikor az egész családot összezsugorítja, visszapittyenteni azonban már nem tudja őket! Vajon sikerül visszaváltozniuk?
-------
Szereplők:
Geza Weisz - Wiplala
Sasha Mylanus - Johannes
Kee Ketelaar - Nella Della
Peter Paul Muller - Mr. Blom


Teljes Családi Filmek / Teljes Filmek Gyerekeknek - https://www.youtube.com/playlist?list=PL2UI2P0sy-4ClOF7rRM3YiWihdQZuhBxI


**************************************
Copyright © Video Brothers. All rights reserved
***************************************

The content of Polmedia Official channel is copyrighted and broadcasted under EXCLUSIVE license given by Polmedia. Any unauthorized copying, reproduction, public performing, hiring, lending and broadcasting is strictly prohibited. In a case of copyright issues please send message via mail in „about” section on the YouTube channel.
Fii primul care comenteaza acest videoclip.